Etsitään ystäviä Turun alueelta

Kuten jo otsikko kertoo, niin etsin uusia ystäviä ja tuttavuuksia Turun alueelta, kattaen nyt periaatteessa kaiken mihin Fölillä pääsee.

Mitä itsestäni nyt kertoisin, niin olen kohta 36-vuotias turkulainen, tarkemmin ottaen Portsalainen ja koen kyllä itseni paljon nuoremmaksi kuin kolmekymppiseksi tai oikeastaan lähemmäs neljääkymppiähän tässä koko ajan mennään, valitettavasti ja vääjäämättä. Aloitan nyt keväällä tietojenkäsittelyn opinnot Turun yliopistolla. Perheeseeni kuuluu myös Roope-kissa.

Luonteeltani olen aika positiivinen, rauhallinen, huumorintajuinen (huumorintajusta sen verran, että musta- ja nörttihuumori uppoaa parhaiten) joviaali ja empaattinen, mutta samalla olen aika ujo ja arka introvertti. Mutta kun minut oppii vähän paremmin tuntemaan, niin osaan myös puhua, kunhan saan suunvuoron.

Mitä harrastuksiin tulee, niin tykkään tietotekniikasta, jalkapallosta, rullalautailusta, pyöräilystä, shakista, origameista ja jonkin verran piirtelystä. Olen myös kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä kulttuurista, lähinnä teatterin ja festareiden puolelta.

Mitä tietotekniikkaan tulee, niin olen kiinnostunut avoimesta lähdekoodista, web-ohjelmoinnista, tietoturvasta ja jonkin verran myös kryptovaluutoista. Sitten sitä yksinäisyyttään tulee myös pelattua vähän liikaa. Pelaan yleensä tietokoneella, mutta kotoa löytyy myös PS1:n ja Snes:n retrokonsolit, sekä jos pelikavereita löytyisi, niin voisi pelata Magic the Gatheringia. Kotoa löytyy sitten myös Raspberry Pi, mutta sehän melkein kuuluu kaikkien, vähänkään ”nörttien” työkalupakkiin.

Jos kaipaat pelikavereita, niin minut löytää myös Steamista, Uplaysta kuin myös Battle.netistäkin (BattleTag: n00bsaiboth#2159). Minut löytää myös Discordista nimimerkillä n00bsaiboth#3819, sekä Player.me:stä nimimerkillä n00bsaiboth.


Musiikkimaultani olen aika kaikki ruokainen, sitä voi käydä tarkistamassa täältä. Kannattaa tietysti katsoa se koko ajalta ja summata siitä, että minulla on vähän paha tapa juuttua yhteen bändiin ja kuunnella sitä sen aikaa, kunnes kyllästyy. Aika rock-, metal- ja suomiräp-painotteista musiikkia kuuntelen, pois lukien kaikki Cheekit, Elastiset ja JVG:t, kun ne on vähän liian kaupallistettuja ja tehotuotettuja, vähän saa olla UG:mpaa.

TV:tä ei tule juuri enää seurattua, että ainoastaan Netflixiä. En tiedä mikä trakt.tv:hen tuli, että lakkasi toimimasta. Siihen asti kun trakt.tv vielä toimi, niin voit tarkistaa katsomani sarjoja ja elokuvia täältä. Tykkään paljon scifistä, fantasiasta ja kauhusta, mutta tykkään myös dokumenteista ja trillereistä. Jonkin verran tulee myös animea seurattua, mutta nyt ei ole varmaan viimeiseen vuoteen tullut jaksoakaan mitään animea katsottua.

IG:stäkin minut löytää nimimerkillä n00bsaiboth. Se on aika yleinen nimimerkkini kyllä joka puolella verkkoa. Kuvia pääset ihailemaan täältä, vaikka ei niissä paljoa ihailtavaa ole.

Twitterin puolella on sitten vähän sama juttu, että feedi on hiukan hyytynyt sen jälkeen kun ID:n Facebook-sivun feedit ei enää sinne automaattisesti päivittyneet. Jos kiinnostaa lukea mitä olen twiittaillut, niin täältä sinne pääsee.


En nyt sitten muuta osaa oikein itsestäni enää kertoa, muuta kuin että olen aika addiktoitunut kofeiiniin ja nikotiiniin, että jos tupakointi häiritsee, niin sitten kannattaa kiertää kaukaa. Noista kahdesta jos täytyisi jommasta kummasta luopua, niin olisi se silloin tupakka. Olen sitä joskus yrittänytkin lopettaa, mutta vieläkin palaa rahat savuna ilmaan.

Jos minua nyt joskus kadulla tai ihmisten ilmoilla näkee, niin saa tulla moikkaamaan tai nykäisemään hihasta. Tottelen joko Jussia tai Hobitiksikin paljon kutsutaan ja kuten tuli jo mainittua, niin verkossa n00bsaibothina. Tosiaan, en säikähdä, enkä pure ihmisiä ja onneksenne minulla ei ole vesikauhua, eikä Koronaa.

Mitä minun kanssa voi sitten tehdä, niin voidaan käydä kahvilla, elokuvissa, keikoilla, festareilla, pyöräilemässä, rullailemassa, potkimassa palloa, kävelyllä ihmettelemässä joko funikulaaria tai toriparkin monttua, oikeastaan olen aika avoin kaikille ideoille ja ajatuksille ja täten mahdollisuudetkin ovat aika rajattomat. Uiminen ei kyllä nappaa, kun en pysy kerran pinnalla, niin pääset harjoittamaan hengenpelastustaitojasi, toinen on luistelu ja hiihtäminen, kun en taas niiden kanssa pysy pystyssä, mikä on jotenkin hassua että laudan kanssa kuitenkin pysyy pystyssä.


Mutta ei mitään, hymyillään kun tavataan.

-Hobitti-