Full Stack -kehittäjä etsii yhteistyöyritystä Turusta

Olen ottamassa osaa nyt marraskuussa alkavaan ja Opiframen järjestämään Full Stack -kehittäjän rekrykoulutukseen.

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa, niin minun pitäisi löytää itselleni sellainen sopiva yhteistyöyritys, jossa pääsisin vähän näyttämään osaamistani ja kehittymään alan osaajana. En ole tosiaan valmis hyppäämään kenenkään kenkiin, mutta toisaalta, aiempaa osaamista on sen verran, ettei kaikkea tarvitse aina kädestä pitäen opettaa, eikä myöskään olla koko ajan valvomassa selkäni takana.

Jos yrityksenne etsii sitä hyvää tyyppiä, niin tässä olisi yksi sellainen, varsin potentiaalinen vaihtoehto. Nyt on oikea aika ilmiantaa tällaiset yritykset, että työnantajien ja -tekijöiden motiivit ja intressit kohtaavat.

Pähkinänkuoressa

Olen syntynyt vuonna 1984 Aurassa. Tällä hetkellä asun Turussa. Tietojenkäsittelyssä olen kiinnostunut internetiin ja kotisivuihin liittyvissä asioissa. Tällä hetkellä olen kiinnostunut eritoten avoimesta lähdekoodista, web-ohjelmoinnista, sekä tietoturvasta mutta myös muut tietotekniikan osa-alueet kiinnostavat. Tietojenkäsittelyn lisäksi olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, kulttuurista ja musiikista.

Olen aika ongelmaratkaisukeskeinen ja analyyttinen, että osaan pohtia asioita monelta eri kannalta ja ottamaan huomioon useita eri näkökohtia tai -kulmia. Tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Luonteeltani olen positiivinen, rauhallinen, huumorintajuinen, nöyrä, ahkera ja tunnollinen.

Olen työskennellyt tietotekniikan parissa noin 10-15 vuotta, töiden, harrastusten ja opintojen kautta, joten tietotekniikan perusteet ovat minulle tuttuja. Voin toimia muun muassa ohjelmistokehittäjänä, mikrotukihenkilönä tai toimistoapulaisena.

Minulla on jatkuva palo kehittää itseäni tietotekniikan saralla ja pyrin elämässä jatkuvasti eteenpäin.

Lisä- ja yhteystiedot

Lisätietoa minusta löydät LinkedIn-profiilistani.

Jos ilmoitus herätti sinussa tai yrityksessäsi kiinnostusta, niin minut tavoittaa numerosta 041 701 6628 tai sähköpostiosoitteesta, jussi.k.jokinen [at] gmail.com.

Yhteydenottoja odotellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *