Introvertitkin kaipaavat välillä seuraa

Myönnettävä se on, että vaikka kuinka hyvin viihdyn kotona, omalla mukavuusalueella, niin silti tunnen oloni välillä yksinäiseksi ja välillä ’uidaan’ vähän syvissäkin vesissä, vaikka luonteeltani olenkin aika positiivinen.

Yleisesti ottaen, kuten me kaikki introvertit monta kertaa olemme, niin saatan olla ainakin alkuun vähän hiljainen, mutta olen enemmän sellainen utelias ja avomielinen tarkkailijaluonne.

Vapaa-aika kuluu parhaiten kotona kissani kanssa, haaveillen, unelmoiden, istuskellen tietokoneella (olen vähän sellainen sunnuntaiohjelmoija ja tekniikasta kiinnostunut), kuunnellen Spotifyta tai katsellen Netflixiä. Jos taas kotoani poistun, niin lähden yleensä läskipyöräilemään tai longboardailemaan.

En varsinaisesti etsi seurusteluseuraa tai elämänkumppania, koska elämäntilanteeni on vähän hankala, koska viime vuosikymmen ei päättynyt aivan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta en toisaalta poissulje ajatusta myöskään seurustelulta tai jos sen elämänkumppanin löytäisi. Lähinnä etsin uusia ystävyyksiä, tuttavuuksia ja/tai yhteistyökumppaneita kenen kanssa viettää aikaa, käydä kahvilla tai elokuvissa.

Mitä tulevaisuuteen tulee, niin olen ajatellut jatkaa vielä opintoja, niin tulen varmaan olemaan kiireinen opintojen parissa ja niin, onhan minulla tuo kevytyritykseni, jolla keikkaa nyt on säännöllisen epäsäännöllisesti.

Sillä välin, jos jotain kysyttävää tulee mieleen, ole hyvä ja lue ensimmäisenä ns. deitti-ilmoitukseni, niin saatat saada minusta vähän paremman kuvan.

n00bsaiboth [at] treffit.suomi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *