Tietojenkäsittelyn opiskelija etsii töitä Turusta ja sen lähialueelta

Aloitin kesken jääneet tietojenkäsittelyn opinnot Turun ammattikorkeakoulussa syksyllä 2019 ja etsin töitä Turun alueelta opiskelujen oheen.

Olen 35 vuotias työtä pelkäämätön mies Turusta, jolle fyysinen vuorotyökin on tuttua. Minulla on asenne ja motivaatio kunnossa, niin opintojen, elämän kuin töiden suhteen. Etsin aktiivisesti sopivaa työtä, jotka sopivat opintojen kanssa yhteen, niin ettei kumpikaan häiritse toinen toistaan ja haluan päättää opintoni kunnialla.

Opiskelija etsii töitä Turun suunnalta

Minkälainen olisi sitten sopiva työpaikka minulle?

Etsin työpaikkaa ajatellen ensisijaisesti opintojani, niin ettei opinnot kärsisi töistä ja päinvastoin, ettei työt kärsisi opinnoista.

Kesken jääneitä opintoja minulla on tällä hetkellä 44 opintopistettä, joista jo opinnäytetyöhön menee 20 opintopistettä ja koska opinnäytetyö on sellaista itsenäistä puurtamista, joka on ajasta ja paikasta yleensä riippumatonta, niin periaatteessa kesken jääneitä opintoja on 24 opintopistettä.

Mitä olen ajatellut, niin käytännössä työ, kun työ kelpaa ja pystyisin tekemään viikossa noin 20 tuntia töitä ja palkkatoiveenani on 11,50-12,50 e/h, mutta kaikki on neuvoteltavissa.

Olen myös kiinnostunut erinäisistä projekteista, joista olisi apua opinnoissani ja minulle saa esittää toiveita ja ajatuksia opinnäytetyön aiheesta.

Ansioluetteloni löydät täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *