Työperäinen maahanmuutto ja ilmastotalkoot – aikamme suurimmat ja typerimmät myytit

Monet teistä on varmasti seuranneet uutisia, ja väistämättä törmänneet näihin uutisiin, että Suomelle olisi jotenkin välttämätöntä tuoda tänne ulkomaalaista työvoimaa ja että tyyliin kesämökilläkään ei saa enää käydä, koska ilmasto saastuu.

Niin, meitä suomalaisia on about sen 5,5 miljoonaa, josta työttömiä on noin 400-500 tuhatta ja avoimia työpaikkoja arviolta se 40 tuhatta, niin miksi haluamme lisää työttömiä ja/tai muuten elätettäviä aina ulkomailta asti, kun eikö se olisi ensisijaisen tärkeää pitää ensin omistaan huolta ja sen jälkeen ulkomaalaisista. Ja jos meillä on jo tuollainen arsenaali työttömiä, niin sitä en käsitä miksi niitä halutaan sitten vielä lisää tänne, kun se sitten tarkoittaa kuitenkin sitä, että pitää kouluttaa, pitää tutustuttaa kulttuuriin ja mitä muuta vielä. Varmasti tulisi myös halvemmaksi uudelleen kouluttaa suomalaisia, kun kieli on sama ja kulttuuri ja paikat on tuttuja.

Ymmärrän kyllä, ettei sodan keskellä välttämättä ole kovin mukavaa asua, mutta eikö sieltä pitäisi lähettää niitä naisia ja lapsia ensisijaisesti turvaan ja etteikö tässä myös olisi mitään järkevämpää tapaa hoitaa tätä pakolaispolitiikkaa. Eikö nyt olisi fiksumpaa järjestää apua sinne, kun ei siinä minusta ole järkeä, että he tulevat tänne, koska täällä nyt on ihan erilainen kulttuuri ja ilmasto. Helpommalla kaikki pääsisivät, jos sitä apua saataisi järjestettyä siihen lähelle, sitten heidänkin on helpompi palata kotimaahansa rauhan tullessa ja ei Suomen valtio, ei resurssit riitä. Nyt jo natistaan liitoksista.

Sama pätee tähän ilmastonmuutokseen tai siihen kohdistuvaan vouhotukseen, että me suomalaiset olemme ottaneet sen ikään kuin elämän tehtäväksemme, mutta kuten esimerkiksi Intia, Kiina, Brasilia, Venäjä, Yhdysvallat. Heitä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.

Terveiset sinne eduskuntaan, että v***u te olette idiootteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *